24 Ώρες Ευρώπη

24h europe 2

Πέμπτη στις 18:30 & Κυριακή στις 18:00

24 Ώρες Ευρώπη με την Ιωάννα Δεμεντή. Μία τηλεοπτική εκπομπή Ευρωπαϊκής θεματολογίας.

Ανάδειξέ το

anadeixe to

Σάββατο 21:00 & Δευτέρα 17:00

Ανάδειξέ το με την Άννα Νικολαΐδη. Μας ενημερώνει, μας ψυχαγωγεί αλλά και μας προβληματίζει, μέσα από το «Ανάδειξέ το», αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος κάθε συγγραφέα, επιστήμονα, φιλοσόφου και ιατρού αντίστοιχα.

Μπροστά από τις κάμερες - Οn Camera

Κάθε Πέμπτη στις 21:00

Μπροστά από τις κάμερες (On Camera), με τον Κομνηνό Στρογγύλη. Με την οικειότητα και την αξιοπιστία μιας μακροχρόνιας σχέσης η εκπομπή παρουσιάζει, σχολιάζει, αναδεικνύει και αναλύει τα θέματα της επικαιρότητας δίνοντας το δικό της στίγμα και τον προβληματισμό στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του τόπου μας.

Ιατρικές Συναντήσεις

iatrikes

Δευτέρα στις 09:00 & Σάββατο στις 11:00

Ιατρικές Συναντήσεις ιατρική εκπομπή, με τον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη. Η εκπομπή αναλύει ιατρικά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων μας, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Travel Guide

Σάββατο στις 18:00 & Κυριακή στις 15:00

Travel guide, με τον Θάνο Παπαδημητρίου. H εκπομπή επισκέπτεται ταξιδιωτικούς προορισμούς του εξωτερικού και της Ελλάδας. Παρουσιάζει τα αξιοθέατα κάθε περιοχής και εμπλουτίζεται με μία σειρά από ρεπορτάζ που αφορούν στην τοπική κουζίνα, τη διασκέδαση, τις έξυπνες αγορές, αλλά και πρακτικές πληροφορίες που εμπεριέχονται σε ένα πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό.

Δελτίο Ειδήσεων

news

Καθημερινά στις 20:00 & 01:00

Το Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού μας παρουσιάζει κάθε μέρα τα γεγονότα με εγκυρότητα, σοβαρότητα, αξιοπιστία και αντικειμενικότητα.

Άρωμα Ελλάδας

Δευτέρα - Παρασκευή  στις 14:00

Άρωμα Ελλάδας, το καθημερινό μαγκαζίνο που μας ξεναγεί στα πολύχρωμα και ενδιαφέροντα θέματα της εκπομπής. Η θεματολογία της εκπομπής στο σύνολό της διακρίνεται για μια ευχάριστη ισορροπία ανάμεσα σε κοινωνικά θέματα, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές ενότητες. Προτάσεις μαγειρικής, συμβουλές υγειάς, αισθητικής και διατροφής.