Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΣΤΗ... ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

Στη Νέα Υόρκη “ταξιδεύει” η εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, με τον διεθνούς φήμης σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη να βρίσκεται κοντά στους ομογενείς και τους φίλους του σκίτσου, μέσω του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της Νέας Υόρκης NGTV (New Greek TV).

Πρόκειται για το σημαντικότερο κανάλι της ελληνικής παροικίας, στο οποίο, μεταξύ άλλων, διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος είναι η γνωστή καθηγήτρια φυσικης αγωγής και παρουσιάστρια Γιάννα Νταρίλη.

Η πρεμιέρα προβολής των εκπομπών στο NGTV έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ενώ από εδώ και πέρα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, οι Έλληνες της Αμερικής θα μπορούν να ταξιδεύουν στον κόσμο του σκίτσου με τον Δημήτρη Νικολαΐδη και την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιανουάριο του 2018 η εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ προβάλλεται και στο Τορόντο του Καναδά, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα BCI MEDIA, που παρουσιάζει ελληνικό πρόγραμμα (τηλεόραση και ραδιόφωνο), ενώ σκίτσα του Δημήτρη Νικολαΐδη φιλοξενούνται στο μηνιαίο νεουορκέζικο περιοδικό Ellopia Press Magazine.