ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ A.O. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, ο προπονητής και οι παίκτες της Ομάδας καλούν όλο το Φίλαθλο κοινό του νησιού να στηρίξει την προσπάθεια μας στους κρίσιμους αγώνες βόλεϊ για το LeagueCup,που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου στη Σύρο.

Η ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους με την επιτυχημένη πορεία της, και έχοντας ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, συνεχίζοντας να διεκδικεί την είσοδό της στα playoff χρειάζεται, σήμερα περισσότερο από ποτέ, την συμπαράσταση του κόσμου της Σύρου.

Είμαστε μπροστά στη μεγάλη πρόκληση να διεκδικήσουμε για άλλη μια φορά το κύπελο LeagueCup στην ιστορία μας. Για να κατακτήσουμε το στόχο μας σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Οι μεγάλες επιτυχίες, εκτός από πίστη στη δύναμη της Ομάδας μας, χρειάζονται και τη δική σας εμψύχωση, το δικό σας δυναμικό «παρών».

Οι νίκες σε δύσκολους καιρούς δεν είναι πάντα αυτονόητες, για αυτό ελάτε μαζί μας, να γεμίσουμε την κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου, να στηρίξουμε την «Ομάδα της Καρδιάς μας», την ομάδα όλων των Συριανών!

Το πρόγραμμα των Αγώνων

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΩΡΑ: 17:00

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΩΡΑ: 20:00

ΤΕΛΙΚΟΣ: Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ: 17:00

------

(Παρά τη δυσκολία της ώρας διεξαγωγής των αγώνων, λόγω απευθείας μετάδοσης από την ΕΡΤ, ας γίνει προσπάθεια από τους καταστηματάρχες και επιχειρηματίες του νησιού, να είναι μαζί μας).