Coffee Island - Δελτίο Τύπου-10ο MicroFarm Project®

Υποδεχόμαστε το 10ο MicroFarmProject® στα Καφεκοπτεία μας και το γιορτάζουμε με έναν εξαιρετικό καφέ, τον EthiopiaLomiTasha”,που μαγεύει με το ευχάριστο άρωμα και την ελκυστική του γεύση.

Επιστολή ΕΠΕ

«Διαχρονικά προβλήματα στα ΕΠΑ.Λ. που υποβαθμίζουν την παρεχόμενη Πληροφορική
Παιδεία στην Επαγγελματική Εκπαίδευση»

Χωρίζουμε. Πώς θα το πούμε στα παιδιά;

Ένα κοινωνικό φαινόμενο αποτυπώνεται το τελευταίο διάστημα στη Γραμμή 115 25 του Μαζί για το Παιδί καθώς  ένα υψηλό ποσοστό των κλήσεων που λαμβάνει  καθημερινά έχει να κάνει με τα διαζύγια του καλοκαιριού.

ΘΕΠΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία του BarryKeeffe “ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ», από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017  στο Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ και ώρα 21:00.

Σοφία Σακοραφα: Να σταματήσει η αλβανική κυβέρνηση την προκλητική καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας

Την κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας απο την αλβανική κυβέρνηση καταγγέλει η Σοφία Σακοραφα με ερώτηση που κατέθεσε στην Ευρωβουλή μετά την πρόσφατη παράνομη κατεδάφιση ακινήτων μελών της μειονότητας στη Χειμάρρα. 

3ος καθαρισμός

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες συνέχισε τις εθελοντικές  του δράσεις  για καθαρισμούς βυθών με τα Τμήματα Αυτόνομων και Ελεύθερων Δυτών στο νησί της Σύρου.

Κέντρο αθλητικού τουρισμού

Κέντρο αθλητικού τουρισμού επιχειρεί να καταστήσει τα νησιά μας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υποστηρίζοντας οικονομικά και ηθικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις υψηλού αγωνιστικού και οργανωτικού επιπέδου.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΣΥΡΟΣ [21-24/09/2017]

Τα μεταβολικά νοσήματα, απόρροια του ασύμμετρου - τοξικού σημερινού τρόπου ζωής, αποτελούν τις επιδημικές απειλές για την υγεία τής κοινωνίας και τη σύγχρονη πρόκληση για τους θεραπευτές. Πρόκληση που απαιτεί συγκροτημένη γνώση και δεξιότητα ιατρικής παρέμβασης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Ενόψει της διεξαγωγής του αθλητικού αγώνα 2ndTrimoreSyrosTriathlon, ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι σύμφωνα με την υπ’αριθμ 2501/1/102-α΄απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων επισκέφθηκε ο υποψήφιος επενδυτής του Νεωρίου Πάνος Ξενοκώστας.

Πάνος Ξενοκώστας: "Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα καταφέρουμε να ξαναδώσουμε στο ναυπηγείο  τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αξίζει ".

2ος υποβρύχιος καθαρισμός ΝΟΣ ΣΥΡΟΥ

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 το τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας με αυτόνομους και ελεύθερους δύτες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου  συνέχισε  τους υποβρύχιους εθελοντικούς καθαρισμούς στο νησί μας.

Made in Greece 2017

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση - Υποβολή συμμετοχών μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση Τύπου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Σ.Φ.Ν.

Τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου για τη συγγραφή του βιβλίου για την πατάτα τίμησε η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Νάξου, απονέμοντας ειδικό βραβείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Φεστιβάλ Πατάτας.

Athens Rum & Whiskey Festival 2017

Είμαστεπάλιεδώ! H Αθήνα γιορτάζει το 2ο φεστιβάλ ρουμιού! Φέτος θα έχει παρέα και το ουίσκι!

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Δήμος Μυκόνου προέβη σε εντατικές και εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης του συνόλου των σχολικών συγκροτημάτων όλων των βαθμίδων, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να βρει τους μαθητές σε ένα πλήρως ανανεωμένο και φιλόξενο περιβάλλον.

Syros Run -Wind-

Η WIND στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή των Κυκλάδων

Σύρος, 6 Ιουνίου 2017. Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε το Syros Run, η μεγαλύτερη δρομική γιορτή των Κυκλάδων.

Στη Νάξο η ετήσια συνάντηση των μελών της Ε.ΚΥ.Τ.

   Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου ορίστηκε η ημερομηνία και ο τόπος της καθιερωμένης ετήσιας συνάντησης των μελών της Ε.ΚΥ.Τ. σε νησί των Κυκλάδων. Φέτος θα βρεθούμε στη Νάξο από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου. 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ

ΜΙΑ  ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ  ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ   ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  

Του ΜΑΚΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ

ΣΥΡΟΣ  Τετάρτη 2 Αυγούστου |21:30 |Μάνος Ελευθερίου |Νταμάρι Καραβέλα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΩΤΣΟΥ "ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΙΣ"

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος –Πολιτισμός 2017», σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Έκθεσης του κορυφαίου Έλληνα γλύπτη Κώστα Βαρώτσου «Διαστρωματώσεις», το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων.

Παράδοση από ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα του πρώην Στρατοπέδου "Λιουμάκη" στο Δήμο Καρδίτσας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, παρέστη και χαιρέτισε στην εκδήλωση παράδοσης του πρώην στρατοπέδου "Λουμάκη" στο Δήμο Καρδίτσας.  

STAN

Στις 21:00 μ.μ. Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΣΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

NTERAMERICAN: Έρευνα για τις συντάξεις και τον συνταξιοδοτικό αλφαβητισμό

Το κρίσιμο ζήτημα του συνταξιοδοτικού αλφαβητισμού, σε μία περίοδο κατά την οποία η μακρά οικονομική κρίση έχει επιτείνει τα προβλήματα συνταξιοδότησης, ανιχνεύει και αναδεικνύει η INTERAMERICAN.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22.08.2017

Ικανοποίηση Λεονταρίτη για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη "θωράκιση" του λιμένα Σύρου με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό ασφαλείας.

Δήμος Ερμούπολης Ρύθμιση Οφειλών

Ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης καλεί τους δημότες να προσέλθουν και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σύμφωνα με το Ν. 4483/31.07.2017 « Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α.».

Σοφία Σακοράφα: Τι άλλο πρέπει να κάνει η Τουρκία για να ανασταλούν άμεσα οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις;

«Τι άλλο θα πρέπει να περιλαμβάνει μια έκθεση προόδου και τι άλλο θα πρέπει να συμβεί ώστε να ανασταλούν άμεσα οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις»;

INTERAMERICAN: Χορηγός ασφάλισης της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας στο φημισμένο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών της Βενετίας "Claudio Monteverdi" (29 Ιουνίου - 2 Ιουλίου) υποστήριξε η INTERAMERICAN, παρέχοντας ως χορηγός ταξιδιωτική ασφάλιση ζωής και υγείας, ατυχήματος, κλοπής και αστικής ευθύνης στα 70 άτομα της αποστολής.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Επιστολή για το Νεώριο

                                                                                                           ΠΡΟΣ

                                                                  Yφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης

                                                                          κ. Στέργιο Πιτσιόρλα

SyrosRun 2017

Αγώνες ανδρών/γυναικών  2,5χλμ, 5χλμ και 10 χλμ

Παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ, 300μ, 500μ

ΣΥΡΟΣ,
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Xρειαζόμαστε ένα είδος «δίκαιου τουρισμού» κατά τα πρότυπα του «δίκαιου εμπορίου»

-          Σημεία από την ημερίδα που διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες από την Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα και την ευρωβουλευτή των PodemosΤάνια Γκονζάλες

INTERAMERICAN: 8 εκατ. αποζημίωση στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας

Ανακουφιστική για τους καλλιεργητές της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ήταν η αποζημίωση που κατέβαλε πρόσφατα η INTERAMERICAN, ύψους 8 εκατ. ευρώ, για τη ζημιά που υπέστη από πυρκαγιά ο ασφαλισμένος συνεταιριστικός οργανισμός.